Project Description

Merewether Residence

The client brief stipulated the creation of a retreat from the busy Merewether beach located nearby.

MUD created a stunning urban oasis, complete with swimming pool and tropical garden, perfect for the family to relax and for the children to play. The design seamlessly fuses inside with out thanks to the French doors and is complimented by lashings of colourful tropical plants and hanging lights.

The design is modern and vibrant with functional elements including bench seating with LED strip lighting, a day bed that conceals the pool pump, luscious green grass, and built in kids play and storage area.
Compelling design features include the skylights over the green wall and casual seating area. This is the perfect space to take in the children at play and graze from the nearby recycled timber waterfall benchtop, which also serves as a casual dining and drinking station.

We are loving our new garden and shed! Mark Tisdell from MUD was very accommodating, easy to work with, and listened to our design aims.

M E Toh, Merewether Residence

We were very satisfied with MUD’s design process. Mark was willing to re design any detail until we were completely happy.

M E Toh, Merewether Residence

Mark was flexible with meeting times, and comprehensive in resourcing materials and services for our building and gardening work.

M E Toh, Merewether Residence

We now have a wonderful and inviting garden and living area where we previously did not use the existing space!

M E Toh, Merewether Residence